Lainanvälittäjä

Käyttöehdot

Lähettämällä hakemuksen henkilökohtaiseen vakuudettomaan lainaan Lainanvälittäjä.fi sivustolla (STK Rahoitus Oy:n lainapalvelussa) hyväksyt seuraavat ehdot:

Henkilötietojen tallentaminen ja käyttö

Kaikkien kuluttajalainojen hakijat tullaan rekisteröimään heidän antamillaan henkilötiedoilla STK Rahoitus Oy:n asiakastietokantaan. Tämä koskee kaikkia internetin, puhelimen, faksin tai millä tahansa muulla keinolla jätettyjä lainahakemuksia. Henkilökohtaiset tiedot, kuten henkilötunnus, on välttämätön, jotta voit saada lainaa yhteistyössä kanssamme toimivilta lainayhtiöiltä tai pankeilta. STK Rahoitus Oy ei tee mitään päätöksiä annettavista tiedoista, vaan ne ovat määrätty yhteistyökumppaneidemme puolesta. STK Rahoitus Oy ei kysy mitään luottotiedoistasi, mutta sallii yhteistyössä toimivien lainayritysten tehdä niin.

STK Rahoitus Oy pidättää oikeuden käyttää asiakastietokantaan kerättyjä henkilötietoja analysoitiin sekä palveluidensa sekä tuotteidensa kehittämiseen.

Jättämällä lainahakemuksen STK Rahoitus Oy:lle hyväksyt henkilötietojesi käytön luottotietojesi tarkastamiseen yhteistyökumppaneidemme toimesta. Hyväksyt myös henkilötietojesi tallentamisen asiakastietokantaamme, mitä muiden asioiden ohella käytetään uusien tuotteidemme ja palveluidemme markkinointiin.

Sopimus / Suostumus luottotarkistukseen

Lähettämällä hakemuksen henkilökohtaiseen lainaan Lainanvälittäjä.fi sivustolla (STK Rahoitus Oy:n lainapalvelussa) hyväksyt, että yhteistyössä STK Rahoitus Oy:n kanssa toimivat pankit saavat lähettää sähköisiä luottokopioita sähköpostitse tai tekstiviestein. Käyttäjä ymmärtää, että luottotiedot tarkastetaan ja kerätään pankkien eikä STK Rahoitus Oy:n toimesta. Hyväksyt lainahakemukseen täyttämiesi henkilökohtaisten tietojen, kuten luottotietojen lähettämisen internetin välityksellä STK Rahoitus Oy:n kanssa yhteistyössä toimiville pankeille. Lähettämällä hakemuksen henkilökohtaiseen lainaan Lainanvälittäjä.fi sivustolla (STK Rahoitus Oy:n lainapalvelussa) annat oikeuden STK Rahoitus Oy:lle tehdä luottokelpoisuustarkastuksen ja muiden tarvittavien tietojen hakemiseen pankeilta ja muilta luottoyhtiöiltä.

Vastuunrajoitus

STK Rahoitus Oy tai yhteistyökumppanimme eivät ole missään tapauksessa vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista vakuudettoman lainan saamisesta aiheutuen. Olet itse vastuussa lainan takaisinmaksukykysi varmistamisesta ja siitä, että pystyt maksamaan lainan takaisin. Lainan ottamispäätös on hakijan oma valita ja lainanhakija on siitä itse täysin vastuussa. Kannustamme maltillisuuteen lainojen ottamisessa.

STK Rahoitus Oy ei ota mitään vastuuta mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka aiheutuvat Suomen tai minkä muun tahansa maan lainsäädännöstä, lakoista tai mistään muista tilanteista. Tämä pätee myös STK Rahoitus Oy:n kohdatessa samankaltaisia tilanteita.

Kiistat / Ristiriidat

Mahdolliset kiistat tai ristiriidat pyritään ratkaisemaan sovinnollisesti. Jos sovinnollisen ratkaisun tekeminen ei kuitenkaan onnistu, käsitellään kaikki ongelmatapaukset Tukholman kauppakamarilla, ja jos ratkaisua ei synny vieläkään, johtaa asia lopulta Tukholman käräjäoikeuteen.