Lainanvälittäjä

Lainalaskuri laskee lainalle esimerkkikulut - Kokeile!

Lainalaskurin antamat arvot ovat arvioita. Kilpailuttamalla lainan saat sitoumuksetta useita lainatarjouksia, joista selviää lainan todellinen vuosikorko, laina-aika, lyhennysten määrä sekä kaikki muut ehdot.

Paljonko haluat lainaa?

Lainasumma:20 000 €
20000
Laina-aika:8 vuosi
8
Kuukausierä:
alkaen 288 € *

* Lainan kustannukset ja laina-aika vaihtelevat luotonmyöntäjäkohtaisesti.
Lainan määrä 2 000 - 20 000 €. Korkoprosentti alk. 8,96%. Todellinen vuosikorko 12,89%.

Lainalaskuri

Lainanvälittäjä tarjoaa käyttöösi alan parhaimman lainalaskurin. Lainalaskurilla löydät itsellesi sopivan lainan todella yksinkertaisesti. Täytä vain lainalaskuriin pyytämämme tiedot ja saat lainatarjouksen nopeasti. Vertailemme useiden pankkien lainoja lainalaskuriin syöttämiesi tietojen perusteella. Tämän jälkeen etsimme sinulle parhaan mahdollisen lainan markkinoiden halvimmalla korolla.

Vertailemme Suomen pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainat puolestasi

Teemme yhteistyötä useiden suomalaisten pankkien kanssa, jonka ansiosta saat meiltä aina luotettavasti todella kilpailukykyisen lainatarjouksen. Enää sinun ei tarvitse itse etsiä useiden pankkien sivuilta sopivaa lainaa – syötä vain lainalaskuriin tiedot ja me hoidamme kaiken puolestasi. Saat lainatarjouksen sähköpostitse heti, kun olemme saaneet vastaukset yhteistyöpankeilta. Lainan hakeminen ei ole koskaan ollut yhtä vaivatonta kuin mitä se on lainalaskuria käytettäessä. Tästä osoituksena on korkea asiakastyytyväisyys lainalaskurin käyttäjien keskuudessa.

Lainalaskuri on sivustomme tärkein palvelu. Sen avulla jokainen löytää itselleen sopivan lainan todella nopeasti. Halusitpa sitten lainaa uuteen autoon, laskujen maksuun tai vaikka lomamatkaan – kaikki onnistuu lainalaskurilla.

Valitse sinulle sopivin laina

Lainalaskurilla voit hakea 500 € – 50,000 € suuruista lainaa. Yksi yleinen käyttötarkoitus lainalaskurille on myös aiempien lainojen yhdistäminen. Yhdistäessäsi useamman lainan yhdeksi, sinun tulee huolehtia tulevaisuudessa vain yhden laskun maksusta. Yhdistämällä lainat voit myös säästää selvää rahaa lainanhoitokuluissa. Lainalaskurin avulla saat tarjouksen parhaiten sinulle soveltuvasta vakuudettomasta lainasta. Vakuudettomalla lainalla tarkoitetaan lainaa, jonka vakuutena sinulta ei vaadita omaisuutta. Meidän kautta lainaa hakiessasi et koskaan tarvitse lainan vakuudeksi autoa, taloa tai mitään muutakaan.

Nopeus on valttia ja sitä se on erityisesti lainaa haettaessa. Usein lainantarve on pikainen – me Lainanvälittäjillä tiedämme tämän varsin hyvin. Lainalaskurin avulla saat tarjouksen ja rahat tilille usein jo saman päivän aikana. Kun olet saanut myönteisen lainapäätöksen, laina maksetaan suoraan pankkitilillesi. Nopean lainan maksun lisäksi meillä on tarjolla yksi alan parhaimmista asiakaspalveluista. Olemme käyttäneet paljon aikaa lainalaskurin toteuttamiseen, jotta sinun olisi mahdollisimman helppoa sitä hyödyntää. Mieltäsi kuitenkin varmasti lämmittää tieto siitä, että suomenkielinen asiakaspalvelumme pyrkii vastaamaan sinulle jo 15 minuutin sisällä.

Jos sinulla on kysymyksiä lainalaskuristamme, ota rohkeasti yhteyttä!

Meille hyvin toteutettu asiakaspalvelu on kunnia-asia ja voit olla varma että sinua palvellaan rivakasti.

Skjerm

1. Lähetä hakemus

Hae vakuudetonta lainaa alle kahdessa minuutissa lainahakemuksellamme.

Klokka

2. Hakemuksen käsittely

Käsittelemme nopeasti ja vastaamme sinulle 15 minuutin kuluessa.

Krone

3. Laina maksetaan tilillesi

Rahat maksetaan suoraan pankkitilillesi, nopeasti ilman välikäsiä!

Paljonko haluat lainaa?

Lainasumma:20 000 €
20000
Laina-aika:8 vuosi
8
Kuukausierä:
alkaen 288 € *

* Lainan kustannukset ja laina-aika vaihtelevat luotonmyöntäjäkohtaisesti.
Lainan määrä 2 000 - 20 000 €. Korkoprosentti alk. 8,96%. Todellinen vuosikorko 12,89%.