Lainojen yhdistäminen 50 000 € asti – Yhdistelylainan korko alkaen 4,9 %

Autamme sinua löytämään halvemman ratkaisun lainoillesi ilmaiseksi. Yhdistämällä vanhat lainat, maksat varmasti vähemmän. Yhdistä lainat jo tänään ja säästä!

Paljonko haluat lainaa?

20 000 €
8 vuotta
Kokonaiskuukausierä
265 €

Lainan kustannukset ja laina-aika vaihtelevat luotonmyöntäjäkohtaisesti. Lainan määrä 2 000 - 20 000 €. Korkoprosentti alk. 8,96%. Todellinen vuosikorko 12,89%.

Euroloan Bank logo
Collector Bank logo
Bigbank logo
MyLendar logo
Euroloan Bank logo
Collector Bank logo
Bigbank logo
MyLendar logo

Jätä hakemus

Täytä yksinkertainen lainahakemuksemme. Valitse lainojen yhdistämisvaihtoehto.

Lainahakemus

Käsittely

Etsimme sinulle edullisimman tavan yhdistää lainasi ja toimitamme sinulle lainatarjouksen.

Hakemuksen käsittely

Maksu

Rahat maksetaan suoraan tilillesi tai vaihtoehtoisesti muut lainasi lyhennetään suoraan pois.

Rahansiirto

Lainojen yhdistäminen – Yksi lasku, vaivaton maksu

Onko sinulla useita pikalainoja, kulutusluottoja tai luottokorttimaksuja?

Lainanvälittäjä tarjoaa sinulle erinomaista rahoitusratkaisua, jonka avulla yhdistät useat lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Palvelun avulla voit säästää selvää rahaa ja helpottaa taloudenpitoasi. Yhdistäessäsi kaikki lainasi yhdeksi lainaksi, on sinulla vain yksi lasku mistä huolehtia. Tämä tekee laina-asioidesi suunnittelusta ja hoitamisesta huomattavasti vaivattomampaa.

Lainojen yhdistäminen on kustannustehokas ja fiksu ratkaisu, johon kannattaa turvautua jo tänään. Saat kauttamme lainojen yhdistelylainan suoraan tilillesi parhaimmillaan jo saman vuorokauden sisällä. Sen avulla raha-asiasi järjestyvät nopeasti ja vaivattomasti.

Näin yhdistät lainat ja säästät rahaa

Lainojen yhdistämisessä otat yhden lainan, jonka avulla maksat pois kaikki aiemmat velkasi. Näin ollen lainapääoma kootaan yhdelle laskulle, eikä sinun tarvitse huolehtia useiden lainojen lyhentämisestä. Lainojen uudelleenjärjestely ei ainoastaan helpota taloudenhoitoasi, se on usein myös useampaa lainaa edullisempi ratkaisu. Yhdistäessäsi lainat yhdeksi meidän kautta, et maksa lainanhoitokuluja useasta lainasta. Säästöä saattaa tulla jopa useita satoja euroja vuodessa. Voit useimmiten hoitaa nykyiset lainat ja luottokorttimaksut pois yhdellä kertaa, joten lainojen yhdistämistä kannattaa harkita.

Voit yhdistää lainat kauttamme helposti lainalaskurin avulla. Siihen sinun tulee ainoastaan täyttää nykyisten lainojesi yhteissumma, jonka jälkeen saat parhaimman tarjouksen edullisemmasta lainasta, jolla maksat vanhat velkasi pois.

Ilmainen lainapalvelumme auttaa sinua löytämään täydellisen lainan.

Kauttamme haet lainaa edullisesti, nopeasti ja turvallisesti jopa 50,000 €. Olemme kehittäneet lainapalvelun yhteistyössä useiden suomalaisten pankkien kanssa. Saat lainalaskurilla itsellesi parhaiten sopivan lainatarjouksen nopeasti ja vaivattomasti. Vertailemme pankkien tarjoukset ja etsimme sinulle parhaiten sopivan lainan, jonka avulla voit yhdistät aiemmat luottosi yhdeksi edullisemmaksi paketiksi. Lähetämme lainatarjouksen sinulle sähköpostitse, heti kun olemme vertailleet pankit ja löytäneet lainallesi edullisimman lainantarjoajan.

Usein lainan vakuudeksi vaaditaan talo tai auto, joka voi asettaa ylitsepääsemättömiä rajoitteita lainan saantiin. Kauttamme haettavat lainat ovat aina vakuudettomia, joten et tarvitse lainaan mitään takaukseksi. Sinun ei tarvitse myöskään kertoa mihin uuden lainan käytät – päätös on yksinomaan sinun. Kaikki lainanhakuprosessissa tapahtuu täysin luottamuksellisesti ja tietoturvallisesti – lainalaskuriin syöttämäsi tiedot ovat vain meidän ja lainoja tarjoavien pankkien nähtävillä.

Lainojen yhdistäminen onnistuu lainalaskurin avulla mutkattomasti. Mikäli kuitenkin tarvitset asiakaspalvelua, olemme täällä sinua varten. Ystävällinen ja asiantunteva suomenkielinen asiakaspalvelumme pyrkii vastaamaan asiakkaiden viesteihin 15 minuutin sisällä. Voit koska tahansa ottaa meihin yhteyttä, jos sinua askarruttaa jokin lainojen yhdistämisessä. Meille sujuva asiakaspalvelu on kaikki kaikessa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lainojen yhdistämisestä lisää!

Löydä halvin järjestelylaina jo vartissa – lähetä hakemus sivun oikeassa ylälaidassa sijaitsevan lainalaskurin avulla!