Paljonko haluat lainaa?

LAINASUMMA:

LAINA-AIKA:

 • Lainanlyhennys:{{(((consumer_loan_amount_front.minValue) / (12 * consumer_loan_length_front.minValue))) | currency : "" : 0}} €
 • Korko:{{(((consumer_loan_amount_front.minValue) / (12 * consumer_loan_length_front.minValue)) * 0.139) | currency : "" : 0}} €
 • Kokonaiskuukausierä:{{(((consumer_loan_amount_front.minValue) / (12 * consumer_loan_length_front.minValue)) * 0.139) + (consumer_loan_amount_front.minValue) / (12 * consumer_loan_length_front.minValue) | currency : "" : 0}} €

Lainan kustannukset ja laina-aika vaihtelevat luotonmyöntäjäkohtaisesti. Lainan määrä 2 000 - 20 000 euro. Korkoprosentti alk. 8,96%. Todellinen vuosikorko 12,89%.

 • slide-1

  Pikalaina alk. 6,99%
  korolla.

  Kilpailuta pikalaina meillä
  täysin ilmaiseksi ja
  sitoomuksetta!

 • slide-2

  Pikalainat jopa vartissa
  10 000€ saakka!

  Etsimme halvimman
  pikalainan Suomen
  pankkien kautta.

1

Lähetä hakemus

Hae vakuudetonta lainaa alle kahdessa minuutissa lainahakemuksellamme.

Lähetä hakemus
2

Hakemuksen
käsittely

Hakemuksen käsittely on nopeaa ja vastaamme 15 minuutin kuluessa.

Hakemuksen <br>käsittely
3

Laina maksetaan
tilillesi

Rahat maksetaan suoraan pankkitilillesi, nopeasti ilman välikäsiä!

Laina maksetaan <br>tilillesi

Pikalaina – Lainaa helposti, luotettavasti ja nopeasti

Pikalaina on nimensä mukaisesti todella nopeaa rahoitusta. Elämässä tulee usein vastaan tilanteita, jolloin rahaa tarvitsee saada lisää erittäin nopeasti. Tämän kaltaisia tilanteita voivat olla mm. odottamattomat sairaskulut tai lähestyvä laskun eräpäivä. Joskus taas palkanmaksu viivästyy sinusta riippumattomista syistä tai tarvitset lomamatkakassaan hieman lisää rahaa. Mikä tahansa on rahoitustarpeen syy – olemme valmiina auttamaan sinua edullisimman pikalainan löytämisessä.

Toisin kuin joidenkin muiden lainapalvelujen kanssa, Lainanvälittäjä ei koskaan kysy lainan tarpeen syytä, joten sinun ei tarvitse sitä meille perustella. Kauttamme pikalainan voi hakea tarkoitukseen kuin tarkoitukseen.

Kaikki tarjoamamme pikalainat tunnetaan vakuudettomina lainoina. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse lainan vakuudeksi mitään. Sinun ei tarvitse omistaa kallista taloa tai autoa saadaksesi vakuudettoman pikalainan. Pikalaina on suunniteltu kaikkia varten. Koska pikalainaan ei tarvita vakuuksia, on hakemuksen käsittely todella nopeaa. Vertailemme pankkien tarjoukset ja lähetämme sinulle edullisimman pikalainatarjouksen sähköpostitse. Saat kauttamme pikalainan tilillesi usein jo saman päivän aikana. Voimme ylpeänä sanoa, että pikalainapalvelumme on Suomessa nopeudessaan vertaansa vailla.

Voit hakea pikalainaa kauttamme pikalainalaskurilla. Syötät pikalainalaskuriin haluamasi suuruisen lainan tiedot ja me hoidamme loput. Toimimme yhteistyössä useiden suomalaisten pankkien kanssa, jonka ansiosta voimme räätälöidä juuri sinulle sopivan pikalainan. Kaikki hoituu yksinkertaisesti yhdellä ja samalla sivustolla. Unohda vaikeat ja monimutkaiset lomakkeet sekä hankalat lainaehdot. Hakemalla pikalainaa kauttamme saat markkinoiden edullisimman lainatarjouksen salaman nopeasti.

Asiakaspalvelu vastaa sinulle vartissa!

Nopean pikalainapalvelun lisäksi tarjoamme sinulle ensiluokkaisen asiakaspalvelun. Otamme erinomaisen asiakaspalvelun tarjoamisen kunniakysymyksenä, ja kauttamme saatkin varmasti alan parasta palvelua. Asiantunteva, koulutettu ja motivoitunut suomenkielinen asiakaspalvelu vastaa kaikkiin kysymyksiisi usein jo 15 minuutin sisällä.

Pikalaina on viisas valinta myös yhdistettäessä useita lainoja. Yhdistämällä aiemmat lainasi yhdeksi pikalainaksi, sinun tulee tulevaisuudessa huolehtia vain yhden laskun maksamisesta ja voit säästää selvää rahaa useiden lainojen kuluihin verrattuna. Odotamme innolla, että pääsemme auttamaan sinua lainan haussa. Täytä pikalainahakemus jo tänään, niin olet askeleen lähempänä sinulle täydellistä rahoitusratkaisua!