Lainanvälittäjä

Halvin pikavippi heti tilillesi

Kilpailuta vipit ilmaiseksi!

Pienlainojen kuluissa on suuria eroja. Kilpailuttamalla pikavipit löydät halvimman lainantarjoajan ja saat rahat tilillesi jopa vartissa. Ei sitoumusta – yksi hakemus – kymmeniä vippitarjouksia!

Paljonko haluat lainaa?

Lainasumma:20 000 €
20000
Laina-aika:8 vuosi
8
Kuukausierä:
alkaen 288 € *

* Lainan kustannukset ja laina-aika vaihtelevat luotonmyöntäjäkohtaisesti.
Lainan määrä 2 000 - 20 000 €. Korkoprosentti alk. 8,96%. Todellinen vuosikorko 12,89%.

Pikavippi pikaiseen rahapulaan – Etsimme halvimman lainatarjouksen puolestasi!

Pikavippi on nopein laina, mitä voit saada. Vippejä myönnetään 24h vuorokaudessa ja niiden saaminen on erittäin helppoa. Tilanteita, joissa äkillinen pieni rahapula eli vipin tarve yllättää tulee vastaan useasti. Jos juuri sillä hetkellä ei ole kaveria lähettyvillä, jolta voisi vipata pienen summan, ovat pikavippipalvelut oiva vaihtoehto rahatilanteen paikkaamiseen.

Vippien kulut vaihtelevat suuresti ja haluamme auttaa sinua löytämään edullisimman vaihtoehdon. Saat kymmeniä lainatarjouksia täyttämällä yhden hakemuksen. Vertailemme puolestasi parhaimman lainan tarjoajan, täysin ilmaiseksi!

Yleisiä tilanteita pikavipin ottamiseen ovat äkilliset kulut, kuten puhelimen tai silmälasien hajoaminen, jolloin uudet on pakko saada heti tai eläminen ei suju enää normaalisti. Myös palkkapäivän viivästyminen syystä tai toisesta voi aiheuttaa tilanteen, jossa pieni ja nopea laina on tarpeen. Me Lainanvälittäjillä emme kuitenkaan koskaan kysy lainan hakemisen syytä, vaan olemme täällä vain auttamassa sinua löytämään halvimman mahdollisen lainan.

Lähettäessäsi meille lainahakemuksen, lähetämme sen kymmeniin pankkeihin ja rahoitusyhtiöihin puolestasi. Tämän jälkeen olemme sinuun yhteydessä heti, kun paras eli halvin lainatarjous on toimitettu meille. Löydät siis aina varmasti halvimman lainantarjoajan kauttamme.

Valittuasi sinulle sopivimman lainan useista lainatarjouksista, saat rahat tilillesi mahdollisimman nopeasti – usein jopa alle tunnissa. Pikavippilaskuri antaa sinulle suuntaa lainan kuluista. Tosin myös meidän on mahdotonta arvioida lainan tarkkoja kuluja, siksi pyydämme aina lainatarjoukset kaikilta rahoitusyhtiöiltä ja pankeilta tarpeesi mukaisesti.

Lainan kilpailuttaminen kannattaa aina ja palvelumme on tarkoitettu juuri tätä varten. Asiantuntevat työntekijämme kilpailuttavat lainoja päivittäin ja tietävät tarkalleen, mitä tekevät. Sinun ei siis tarvitse käyttää aikaa tähän vaan teemme sen puolestasi.

Lainanvälittäjät.fi on ilmainen palvelu. Etsimme sinulle halvimman lainan pyytämällä lainatarjoukset kaikista pankeista. Et siis maksa meille tästä mitään, vaan pankki maksaa meille provision jokaisesta kauttamme myönnetystä lainasta. Autamme sinua siis täysin ilmaiseksi ja toivomme, että teet meille samoin valitsemalla lainan toimittamistamme lainatarjouksista.

Tarjoamme sinulle ensiluokkaista asiakaspalvelua. Lainanvälittäjät on tunnettu nopeasta ja asiantuntevasta palvelustaan. Mikään kysymys ei ole meille ylitsepääsemätön ja pyrimme aina vastaamaan asiakkaillemme jo noin 15 minuutin kuluessa.

Pikavippi on hyvä laina pieneen ja lyhytkestoiseen rahantarpeeseen. Kuitenkin meidän kauttamme voit kilpailuttaa muutkin lainat. Valikoimastamme löydät normaalit pankkilainat, kulutusluotot, pikalainat, joustolainat, autorahoitukset ja ratkaisut lainojen yhdistämiseen.

Jos sinulla on jo useita pikavippejä, on lainojen yhdistäminen erittäin kannattavaa. Voit ottaa yhden suuremman lainan pienemmillä kuluilla ja näin maksaa pienet lainasi pois kerralla. Sinulle jää ainoastaan yksi lainanlyhennys maksettavaksi, jolle voit valita erittäin joustavan maksuajan. Näin säästyt myös useilta käsittelymaksuilta ja säästät rahaa.

Pidemmittä puheitta – lähetä meille lainahakemus täyttämällä lainasumma ja laina-aika sivun ylälaidassa sijaitsevaan lainalaskuriin sekä täytä tämän jälkeen yksinkertainen lainahakemuksemme. Hakemuksen lähetettyäsi vertailemme pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä saamamme lainatarjoukset sekä ilmoitamme parhaasta tarjouksesta sinulle sähköpostitse.

Yksi lainahakemus – kymmeniä lainatarjouksia!

Skjerm

1. Lähetä hakemus

Hae vakuudetonta lainaa alle kahdessa minuutissa lainahakemuksellamme.

Klokka

2. Hakemuksen käsittely

Käsittelemme nopeasti ja vastaamme sinulle 15 minuutin kuluessa.

Krone

3. Laina maksetaan tilillesi

Rahat maksetaan suoraan pankkitilillesi, nopeasti ilman välikäsiä!

Paljonko haluat lainaa?

Lainasumma:20 000 €
20000
Laina-aika:8 vuosi
8
Kuukausierä:
alkaen 288 € *

* Lainan kustannukset ja laina-aika vaihtelevat luotonmyöntäjäkohtaisesti.
Lainan määrä 2 000 - 20 000 €. Korkoprosentti alk. 8,96%. Todellinen vuosikorko 12,89%.