Lainanvälittäjä

Tietoa meistä

Lainanvälittäjä.fi on STK Rahoitus Oy:n (yritystunnus 2721893-1) kehittämä, omistama ja ylläpitämä verkkosivusto. Osoitteemme on Iso Roobertinkatu 20-22, 00120 Helsinki.

STK Rahoitus on kuluttajalainojen välittäjä ja kilpailuttaja, mikä tarkoittaa sitä, että lainahakemus toimitetaan useille pankeille. Lainanhakuprosessin aikana kuluttaja tulee saamaan henkilökohtaista asiakaspalvelua osaavilta asiakaspalvelijoiltamme, nopeita vastauksia ja rahat tilillesi todella nopeasti lainahakemuksen hyväksynnän jälkeen. Pankit tietävät meidän kilpailutavan lainoja ja siksi meidän on helppo löytää sinulle edullisin lainatarjous, juuri sinun tarpeidesi mukaisesti räätälöitynä.

Palvelumme on asiakkaillemme täysin ilmainen. Pankki maksaa meille provision, jokaisesta lainaan johtaneesta lainahakemuksesta, mikä on tullut kauttamme, joten kuluttajan ei tarvitse maksaa mitään. Emme hyväksy provisioita miltään muilta kuin kumppanipankeiltamme. Kuluttajalle tämä tarkoittaa yksinkertaisesti, sitä että et joudu maksamaan mistään palveluistamme, sillä ne maksetaan luottoyhtiö tai pankin toimesta.

Työskentelemme yhdessä vain kumppaneidemme kanssa.